Klim (mid)weken

De klimcommissie van NKBV 50 Plus organiseert ieder jaar ook klimweken of midweken. Dat kan in de buurt van Nederland zijn, maar ook in een warm land verder weg. Dit zijn geen instructie-(mid)weken. Je klimt dus zelfstandig en op eigen verantwoording… met je gekozen partner voor die dag.

Ieder voorjaar is er een klim midweek in rotsen in de buurt van Nederland, bijvoorbeeld in de Ardennen, waarbij je meestal uit verschillende klimgebieden kunt kiezen. In het najaar gaan we altijd verder weg en zoeken we een mooi klimgebied in een warm land.

's-Avonds als we weer bij elkaar op de camping zijn, kunnen er weer plannen en afspraken voor de volgende dag gemaakt worden.

Een ieder betaalt alle kosten zoals kamperen, eten en drinken voor zichzelf. Het is wel mogelijk is om in overleg een gezamenlijke BBQ-avond te organiseren. De 50 Plus klimcommissie stelt voor deze (mid)weken zijn grote partytent en klimtouwen ter beschikking.


Klim (mid)weken voor dit jaar

De komende data staan binnenkort op onze nieuwe website.


Kosten, voorwaarden en inschrijving

De kosten voor deelname aan een (mid)week bedragen € 20,00 per persoon. Dit is inclusief de hapjes en drankjes op zaterdagavond. De kosten voor deelnemers, die niet klimmen, bedragen € 10,00.
Daarnaast moet je rekening houden met de kosten van maaltijden, camping, reis, klimjaarkaart.

Je kunt je via deze website aanmelden voor een weekend. In de agenda staat vanaf de opening van de inschrijving voor ieder klimweekend een link naar het aanmeldformulier. Je krijgt dan per mail een bevestiging van de organisator van dat weekend met het verzoek om binnen twee weken te betalen.
Na het betalen van de deelnemersbijdrage word je definitief op de deelnemerslijst geplaatst.

Kijk ook bij SPORTKLIMMEN in het hoofdmenu bij "Voorwaarden en inschrijving bij sportklimmen bij NKBV 50 Plus" voor meer informatie.